Datum objave: 15. Siječanj 2014

Serija provala i krađa se nastavlja, na meti kradljivaca gorivo

Diana Ferić
Diana Ferić

Tri teške krađe te dvije provale pri kojima je nastala samo materijalna šteta dogodila su se tijekom proteklog dana na šibenskom području.

Provala u brodicu 49-godišnjaka dogodila se u Šibeniku te je tom prilikom nepoznati počinitelj ukrao gorivo, dok iz brodice 61-godišnjaka iz Dubravica u koju je također provaljeno, ništa nije ukradeno ali je nastala je manja materijalna šteta.

Gorivo se kralo i u Kistanjama na tamošnjoj željezničkoj stanici gdje je nepoznati počinitelj provalio u spremnik za gorivo radnog stroja tvrtke iz Zagreba i ukrao par stotina litara goriva. Ukupna nastala šteta je procijenjen na oko par tisuća kuna.

Na području Vodica u Prosici je nepoznati počinitelj pokušao provaliti u vikend kuću 77-godišnjaka iz Putičanja, te je nakon neuspješnog pokušaja provalio u šupu u blizini te kuće. Ovom prilikom ništa nije ukradeno, ali je prilikom provale nastala šteta procijenjena na oko par tisuća kuna,

Više stotina kilograma otpadnog metala vrijednog oko nekoliko desetaka tisuća kuna ukradano je u Šibeniku u Ulici Narodnog preporoda. Počinitelj je policiji nepoznat.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, a policija postupa u cilju otkrivanja počinitelja i pronalaska ukradenih predmeta. 

Iz kategorije: Vijesti