Datum objave: 27. Ožujak 2024

AZIJSKA MASAŽA (1) : Naša kolumnistica Karmen Jelčić otkriva vam učinke masaža u Asian Massage Studiu - masaža stopala

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Naša kolumnistica Karmen Jelčić u prvom u nizu videa u kojima će vas upoznati s tajnama azijske masaže i Asian Massage Studiom u razgovoru s drugom šibenskom nevistom, Thangrimawi Huolngo, vlasnicom tog studija za masažu uvodi vas u blagodati azijske masaže stopala. Ta je masaža vrlo korisna jer na stopalima završavaju svi energetski tijekovi koji su povezani sa svim ljudskim organima.  Dobra je za opuštanje i de-stress, harmonizaciju uma, duha i tijela, izlučivanje toksina, poticanje energije i vitalnosti, uklanjanje blokada, prevenciju ozbiljnijeg energetskog zastoja i razvoja bolesti.

„Ovo što mi radimo nije baš tradicionalna masaža stopala gdje se ciljano radi na akupresurnim točkama i organima. Naš cilj je usklađivanje uma, tijela, i duše. Fokus je na relaksaciji/opuštanju. Masiramo  i pritišćemo akupresurne točke da bi harmonizirali tijelo. To je moderna tehnika masaže stopala, da ljudi ne bi krivo interpretirali kao drevnu masažu iscjeljenja tijela. Ovdje se radi o balansu uma, tijela i duše”, ističe Thangrimawi

Karmen se podvrgla toj polusatnoj masaži stopala i vještim Thangrimawi rukama,a kako to izgleda i kako se osjećala nakon te masaže pogledajte u sljedećem videu. Inače, taj se studio za masažu nalazi u Ulici Stjepana Radića, u  u poslovnoj zgradi do sportske dvorane na Baldekinu.

 

 

Video

Iz kategorije: Multimedia