Sidebar Menu

Datum objave: 11. Siječanj 2012

Dario Šarić na mukama: Ne daju mu u KK Zadar!

Diana Ferić
Diana Ferić

 


 Dragulj hrvatske košarke Dario Šarić, koji će u travnju napuniti 18 godina te će kao punoljetna osoba lakše moći dobiti raskid ugovora od KK Zagreb, još od 14. prosinca nije se pojavio na treningu seniorske momčadi. Tada je u dogovoru s najužim članovima obitelji – ocem Predragom i majkom Vesom - odlučio kako je za njega bolje da trenira s juniorima jer mu je trener Vlado Androić u posljednji trenutak zabranio odlazak na posudbu u KK Zadar, piše tportal., a prenosi Dalmacija News
Darijev otac Predrag, bivši košarkaš, razočaran je odnosom kluba prema njegovu sinu te je uvjeren kako ga u klubu uništavaju i uvjeren je kako bi najbolje bilo da su ga pustili u Zadar ili Šibenik na posudbu. No, u KK Zagreb su drugačije odlučili i od tada traje "tihi štrajk" Šarićevih.

Iz KK Zagreb su se povodom natpisa po medijima odlučili oglasiti priopćenjem koje prenosimo u cijelosti.

Priopćenje KK Zagreb:

ZLONAMJERNE SU I NEISTINITE TVRDNJE DA KK ZAGREB "UNIŠTAVA ŠARIĆA"

Nakon niza medijskih napisa u kojima se Košarkaški klub Zagreb i čelnici kluba nekorektno i neutemeljeno prozivaju za navodno "uništavanje Darija Šarića" dužni smo obavijestiti javnost kako je za KK Zagreb i njegove čelnike Dario Šarić igrač našeg kluba sa svim pravima i obvezama koje imaju i svi ostali igrači, a tako će biti i nadalje.

Uz to, želimo naglasiti, usprkos svim medijskim nagađanjima, kako nitko nikad u našem klubu nije dovodio u sumnju naše zajedničko opredjeljenje o sportskom razvoju Darija Šarića, jednog od najboljih mladih svjetskih igrača, i osiguravanju svih potrebnih uvjeta za to, te kako nitko nikada iz kluba nije objavio da će Dario Šarić igrati za neki drugi klub bilo kroz prodaju ili posudbu, a tako će biti i nadalje.
Važno nam je napomenuti kako je sve moguće probleme vezane uz status Darija Šarića, koji su moramo primijetiti proizašli uglavnom iz medijskih napisa i istupa ljudi izvan našeg kluba, čelništvo i uprava KK Zagreb rješavala unutar kluba bez uplitanja sa strane, baš kao i oko statusa bilo kojeg drugog našeg igrača, a tako će biti i nadalje.
I na kraju, dužni smo obavijestiti sve zainteresirane, usprkos nelogičnim prijedlozima i željama, kako o tim i takvim stavovima kluba u javnosti mogu govoriti jedino i isključivo čelnici kluba i za to određene klupske službe, a ponajviše od svih upravo predsjednik KK Zagreba Davor Jelavić, a tako će biti i nadalje.

Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.