Datum objave: 12. Ožujak 2023

KICKBOXING / August Lambaša na međunarodnom turniru osvoji dva zlata, jedno u kategoriji starijh natjecatelja od sebe

Diana Ferić
Diana Ferić

August Lambaša član Kickboxing kluba Dalmatino iz Šibenika postigao je ogroman uspjeh na Međunarodnom kadetskom turniru Moslavac open 2023 u Popovači, na kojem je nastupilo 320 natjecatelja iz 30 klubova, iz Hrvatske, Mađarske i Slovenije. Najprije je u svojoj konkurenciji, među mlađim kadetima do 47 kg , porazio 2 borca iz Zagreba i osvojio zlatnu medalju.

Poslije je nastupio i među starijim kadetima koji su i do 3 godine stariji od njega. Porazio je natjecatelja iz Popovače prekidom u drugoj rundi, te natjecatelja iz Rijeke na isti način. Tako je, iako mlađi kadet, osvojio zlatnu medalju među starijim kadetima, što je izuzetan rezultat. Ilustracije radi, to je kao da ekipa iz šestog razreda osnovne škole pobijede srednjoškolce, npr. u košarci.

Članovi Dalmatina su u intenzivnim treninzima za predstojeća natjecanja na otvorenim natjecanjima i prvenstvima Hrvatske koja se održavaju do lipnja kada će biti poznati reprezentativci koji će braniti boje Hrvatske na europskom juniorskom prvenstvu u Istanbulu i svjetskom seniorskom prvenstvu u Lisabonu.

Iz kategorije: Sport