Datum objave: 28. Travanj 2014

Bankari uvjerljivo pobijedili u četvrtom gradskom derbiju na Baldekinu

Nina Medić
Nina Medić

Košarkaši Jolly Jadranske banke večeras su na Baldekinu na četvrtom gradskom derbiju u ulozi gostiju pobijedili košarkaše GKK Šibenika rezultatom 68: 52.

Usprkos fanatičnom navijanju Funcuta tijekom cijele utakmice te početnom vodstvu od 6:0 na početku utakmice, momčad Jollyja  okrenula je utakmicu u svoju korist. Nakon neefikasne prve četvrtine, Bankari su proigrali te su na poluvrijeme otišli s prednošću od 10 pogodaka, 32:22. U prvom dijelu utakmice zbio se i manji incident na parketu u borbi za loptu kada je zaiskrilo između Vukičevića, igrača GKK-a i Cinca, igrača Jollyja pri čemu su oboje zaradili tehničke greške.

Jolly je boje otvorio i druge poluvrijeme te nastavio konstantno povećavati svoju prednost. Građani su se rezultatski najviše približili na minus sedam koševa u trećoj četvrtini, nakon čega je Jolly opet pojačao svoju dominaciju te je na trenutku imao čak 20 koševa prednosti. Jolly se tako u pobjedama u gradskim derbijima izjednačio s rivalom.

Kod pobjedničke momčadi najefikasniji su bili Smith s 20 i Katura s 15 košava, dok su kod poraženih najbolji bili Bašić s 17 i Vukičević s 16 koševa.

Iz kategorije: Sport