Datum objave: 24. Studeni 2015

Bogata blagdanska događanja u Tisnom, Betini i Jezerima počinju ovaj vikend

Šibenik News
Šibenik News

 

Zanimljiva i vesela događanja i bogat program obilježit će ovogodišnje adventsko vrijeme u svim mjestima općine Tisno, Betina i Jezera. Program počinje već ovog vikenda a završava u Betini Božićnim koncertom 27. prosinca.

Narodna knjižnica i čitaonica Tisno je tijekom adventa pripremila niz tematskih večeri u prostorijama knjižnice. Na rasporedu su već tradicionalne Bajkaonice, radionice za djecu i odrasle te predstava Božićna želja koja će biti prikazana i u Domu za starije Tisno.

U Jezerima se s veseljem očekuje Božićni sajam sa živim jaslicama i muzikom na otvorenom, Božićni festival u dječjem vrtiću Ribica te brojna darivanja djece i starijih mještana.

U Betini uz tradicionalna darivanja, okosnica zbivanja biti će u Muzeju betinske drvene brodogradnje kroz četiri adventske radionice i kićenje bora, a kao završno događanje organizira se božićni koncert Gradskog zbora Brodosplit koje će se održati u crkvi Sv. Frane.

Organizatori svih događanja su općina Tisno, "Tisno na dvi bande", TZ Betina, Jezera i Tisno, Župa Gospe od zdravlja, Župa Sv. Frane, Narodna knjižnica i čitaonica Tisno i Muzej betinske drvene brodogradnje.
 

Iz kategorije: Županija info