Datum objave: 14. Siječanj 2021

POUČNA STAZA / Grad Šibenika nabavlja edukacijske ploče za stazu Gvozdenovo - Kamenar, a postavit će i klupe za odmor

Diana Ferić
Diana Ferić

Grad Šibenik je raspisao Poziv za dostavu ponuda za nabavu edukacijskih ploča koje će služiti za informiranje građana o mediteranskim šumama i važnosti očuvanja okoliša. Nabava se provodi u sklopu projekta "Uređenje poučne staze u okviru značajnog krajobraza Gvozdenovo-Kamenar".

Projektom će se adaptirati postojeća staza dužine oko 630 metara, koja će se nakon postavljanja edukacijskih ploča i multifunkcionalnih klupa za odmor pretvoriti u poučnu stazu duž koje će građani dobiti više informacija o vrstama postojećeg drveća kao i o načinu na koji se takav značajan krajobraz može bolje i kvalitetnije očuvati. Poučna staza uređena provedbom ovog projekta, će pratiti postojeću konfiguraciju tla. Nakon uređenja staze će se znatno unaprijediti njezina funkcionalnost i osigurati maksimalna sigurnost korištenja.

Ovaj je projekt financiran  iz tipa operacije 8.5.2. "Uspostava i uređenje poučnih staza, vidikovaca i ostale manje infrastrukture", podmjere 8.5. "Potpora za ulaganja u poboljšanje otpornosti i okolišne vrijednosti šumskih ekosustava" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020..

Procijenjena vrijednost nabave je 18.000,00kn bez PDV-a.

Ponude zainteresiranih gospodarskih subjekata se prikupljaju isključivo putem web aplikacije Portal ponuda koja se nalazi na internet stranicama Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju. Objavljeni poziv se može pronaći na linku:

https://agronet.apprrr.hr/Forms/CommonForms/TenderOffer.aspx

Iz kategorije: Vijesti