Datum objave: 04. Rujan 2020

KORONAVIRUS "UŠAO" U MURTERSKU ŠKOLU / Zaražen jedan djelatnik, u ponedjeljak kreće online nastava

Diana Ferić
Diana Ferić

Jedan zaposlenik Osnovne škole školi Murterski škoji u Murteru pozitivan je na koronavirus pa će školska godina u ponedjeljak početi online.

Načelnik Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije Nikola Blažević potvrdio je da je je jedna osoba u toj školi oboljela od Covida -19 te da je u izolaciji više djelatnika škole te škole, javlja HINA:.

Zaražena osoba nije nastavnik

"Zaražena osoba nije član nastavnog osoblja, ali zbog izolacije većeg broja zaposlenika škole i sigurnosti djece odlučeno je da nastava započne online", kazao je Blažević.

Na službenim stranicama murterske škole dane su upute za roditelje i detalji o organizaciji online nastave, uz kratko objašnjenje.
 
"Kako se nalazimo u nepredvidljivom vremenu te nam se situacija može promijeniti iz minute u minutu, a najvažnija nam je sigurnost naših učenika i njihovo zdravlje, u dogovoru s Ministarstvom znanosti i obrazovanja te Šibensko-kninskom županijom, škola počinje raditi po modelu C, odnosno online", navodi se.

U drugim školama na području Šibensko-kninske županije sve se odvija prema planu i nastava će započeti u školama 7. rujna, naveo je načelnik županijskog stožera.

FOTO: Rudinapress

Iz kategorije: Vijesti