Datum objave: 03. Srpanj 2015

Svi najavljeni bendovi "nabrijani" stižu na Regius Festival koji se otvara večeras uz Banj

Diana Ferić
Diana Ferić

Dvodnevni Regius festival, ove godine prvi put na novoj lokaciji, na prostoru uz plažuu Banj počinje večeras.Ovogodišnji mini jubilej u znaku je nekoliko ključnih promjena i, najvažnije, odličnih izvođača koje s nestrpljenjem čekamo vidjeti i čuti na pozornici Regiusa. Zahvaljujući promijeni datuma održavanja Regius festivala, isti je po prvi put postao službenim after partyjem svog velikog festivalskog brata Međunarodnog dječjeg festivala koji upravo završava ovaj vikend,

''Sve je spremno za ovogodišnji Regius, danasje dan D. Sve se pod kontrolom, svi bendovi dolaze, svi su veoma nabrijani na svirku, na sunce, more i kupanje. I svi vole Šibenik! Lokacija se sređuje, bit će osvjetljena, bit će pića, hrane, popratnih sadržaja. Ulaz na festival otvara se u 21h sati i molimo sve posjetitelj da dođu što prije i na taj način podrže bendovi koji će otvoriti prvi i drugi festivalski dan', poručio je organizator Regius festivala i predsjednik Udruge P.A.R.K., Igor Bergam.

Regius festival ove je godine okupio zavidna imena izvođača, sve mahom bendovi o kojima se govori ne samo u Hrvatskoj već i diljem regije. Tako su Repetitor ostali upamćeni po nedavnom nastupu u Kini gdje su osvojili poslovično tvrdu kinesku publiku, Jonathan je jedan od headlinera legendarnog novosadskog Exit festivala, Dječaci su natjerali časnu sestru na sastavljanje rima, a Let3 svoje zadnje djelovanje posvetili su najutjecajnijoj ženi Europe – Angeli Merkel.

'Pozivamo sve da podrže Regius jer bez njih, bez publike ovakvih projekti u Šibeniku ne bi se mogli održati Pozivamo publiku da dođe, kupi ulaznice i podrži bendove koji će prvi nastupiti, prvog dana to je Jonathan, drugi dan Debeli Predcjednik', napominje Bergam.

 

Iz kategorije: Vijesti