Datum objave: 01. Lipanj 2014

OPREZ:Sve je više krađa i provala na šibenskom području

Diana Ferić
Diana Ferić

Približavanjem turističke sezone sve je više provala i krađa na šibenskom području. Policijskoj upravi šibensko – kninskoj prijavljeno ih je osam u protekla 24 sata

Jučer u ranim popodnevnim satima u Šibeniku, u Ulici mandalinskih žrtava nepoznati je počinitelj provalio u stan vlasništvo 52-godišnjaka iz Šibenika .Iz stana je ukrao stvari u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.U noći sa petka na subotu u Vodicama, u Artinoj ulici nepoznati počinitelj je provalio u tamošnji ugostiteljski objekt iz kojeg je ukrao novac i predmete vrijedne nekoliko stotina kuna.

U vremenu od 20. Do 31.svibnja u Rakovu Selu netko je provalio u radionicu 52-godišnjeg mještanina. Iz radionice je ukrao alat i uređaje vrijedne nekoliko desetaka tisuća kuna.

U razdoblju 23. Do 30.svibnja u Brodarici je nepoznati počinitelj provalio u plovila na vezu vlasništvo 38-godišnjaka iz Brodarice

Proteklog petaka u krugu hotelskog naselja „Solaris“ nepoznati počinitelj, protiv kojeg će biti podnesena kaznena prijava, ukrao je bicikl 39-godišnjem njemačkom turistu vrijedna nekoliko tisuća kuna.

Istog dana u Šibeniku, na Novoj tržnici netko je 54-godišnjakinji iz Šibenika ukrao manji novčani iznos, a u popodnevnim satima, u trgovačkom centru u Šibeniku, novac je ukraden turistkinji iz Njemačke.

Iz kategorije: Vijesti