Datum objave: 14. Veljača 2014

I Šibenik postaje dio globalnog projekta "Happy" koji je doslovno zarazio svijet!

Nina Medić
Nina Medić

Popularna pjesma „Happy“ čiji je video zarazio cijeli svijet i pretvorio se u projekt globalnih razmjera oživjeti će i na ulicama Šibenika! Nakon Pariza, Hong Konga, Moskve, Dublina, Barcelone i drugih svjetskih gradova, kadrovi ovog megapopularnog hita, snimati će se i u na atraktivnom lokacijama i u Šibeniku, a cijeli projekt nazvan je „Happy fom Šibenik“.

Naime, ubrzo nakon objave spota za pjesmu Pharella Williamsa „Happy“ u kojem sretni i nasmješeni ljudi plešu po ulicama gradova na taktove pjesme zračeći pozitivnom energijom, inačice spota počele su se snimati na ulicama gradova diljem svijeta pa je tako ideja došla i do Šibenika, a organizatori cijele ove 'sretne' priče su Heartbeat Production, Šibenik Media i Kocka. d.o.o.

Spot će se snimati u subotu 1.3.2014. kroz ulice starog grada, a na ples su pozvani svi bez obzira na spol, dob, izgled ili plesni talent! Za sve koji žele sudjelovati biti će organiziran casting, a prijaviti se može do 26.veljače na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Ukoliko i vi želite biti dio ovog globalnog projekta, požurite s prijavom jer je ostalo još samo šest mjesta za plesače u spotu! Kako doznajemo od Darije Šare, instruktorice u plesnom klubu Salsaton, čiji će plesaći također biti dio spota, fali muških plesaća u spotu, stoga šibenčani ohrabrite se i pridružite curama!

Inače, Pharrell Williams snimio je najduži glazbeni video na svijetu. Traje puna 24 sata! Kroz ta 24 sata svira njegova pjesma "Happy" sa soundtracka filma "Despicable Me 2" koji je osvojio i nominaciju za ovogodišnjeg Oscara! Cijeli spot možete pogledati na 24hoursofhappy.com gdje će vas dočekati i 'real time' sat koji prati vaš napredak.

 

 

Video

Iz kategorije: Vijesti