Datum objave: 24. Studeni 2013

Tri DJ - ice dobro prodrmale publiku u Azimutu

Diana Ferić
Diana Ferić

Sinoćnja događanja u u Azimutu bila su u znaku žena. Najprije je putopisac i avanturist Hrvoje Jurić održao predavanje o svojoj pustolovini, putu biciklom do Nordkappa, najsjevernije točke Europe koju je posvetio ženama oboljelim od raka dojke, a potom su tri DJ – ice , cure iz Mixtape Districta zagrijale atmosferu u tom klubu.

Biciklom preko Alpa do Nordkappa. Mislite da je nemoguće? Upitajte Hrvoja Jurića čija vas priča neće ostaviti ravnodušnim kao što to nije ni publiku koja ga je sinoć slušala u Azimutu. Ne samo zbog uzbudljivih priča s tog putovanje nego i njegove humane i dobrotvorne geste. Naime, tijekom tog svoga putovanja prikupljao je sredstva za projekt Darujmo ružičasti život, a tu su akciju podržali mnogi mediji i hrvatske zvijezde kako bi pridonijeli osvještavanju žena o nužnosti redovitih pregleda dojki.

U 23 sata startao je Mixtape District sa svojim originalnim performansom. Ženski trio podigao je mnogobrojnu publiku na noge i natjerao na ples čak i one najuštogljenije. „Uglavnom puštamo komercijalne stvari, da ne budemo isti kao TAKE ME OUT koji više naginje indie-rock žanru“, veselo nam se kazala jedna od djevojaka.

Sljedeći vikend pravac Azimut na tjednu dozu dobre zabave!

Tekst i slike :Danijela Grubišić

Iz kategorije: Vijesti