Datum objave: 30. Srpanj 2013

Večeras koncert Ibrice Jusića na Roškom slapu u organizaciji NP "Krka"

Diana Ferić
Diana Ferić

Večerašnjim koncertom Ibrice Jusića na Roškom slapu započinje projekt „Večeri uz Krku“ koji će se održavati tijekom kolovoza i rujna u organizaciji Javne ustanove „Nacionalni park Krka“. Projekt obuhvaća organizaciju više večeri šansona, klasične i zabavne glazbe te klapske pjesme. N a taj način uprava tog nacionalnog parka posjetiteljima, osim uživanja u prirodnim ljepotama i povijesnoj baštini, pruža i uživanje u kulturnim događajima u tom osebujnom ambijentu,a to im je i prilika da kupe povoljnije ulaznice za posjet NP Krka.

Ibrica Jusić otpjevat će preko dvadeset svojih najpoznatijih skladbi. Hrvatski kantautor šansona i zabavne glazbe odlikuje se prepoznatljivim i veoma autentičnim autorskim izrazom.

Posjetitelji koncerta Ibrice Jusića moći će po promotivnoj cijeni od 40 kn kupiti ulaznice za Nacionalni park „Krka“ koje se mogu jednokratno iskoristiti na svim lokalitetima Parka do kraja 2013. godine, a stanovnici Šibensko-kninske županije moći kupiti godišnju ulaznicu po cijeni od 99 kn za odrasle i 40 kn za djecu od 7-14 godina koja im omogućuje neograničen broj posjeta svim lokalitetima u NP „Krka“ do kraja godine.

Iz kategorije: Vijesti