Datum objave: 07. Srpanj 2013

Humanitarni koncert za Mateu Laštro 11. srpnja uz izbor najklinaca

Diana Ferić
Diana Ferić

Humanitarni koncert za teško obljelu mladu Šibenčanku Mateu Laštro bit će održan 11. srpnja na trgu ispred OŠ Fausta Vrančića, u organizciji udruga Pravi kontakt i Štiklama do vrha te brojnih volontera. Nastupit će šibenski glazbenici, Đani Stipaničev i još neka poznata imena hrvatske estrade. Voditeljica će biti Ava Karabatić.

Uvod u taj humanitarni koncert bit će izbor za najklinca i najklincezu te modna revija modnih dizajnerica Karmen Herceg i Ane Antuca. Nekoliko haljina bit će ponuđene na aukciji, a sav prihod bit će uplaćen za medicinsku opremu koja će olakšati život Matei Laštro. Prijave za izbor najklinca i najklinceze već traju. Djecu od  od 3 do 12 godina možete prijaviti na broj 091 563 4449.

Matea Laštro  skromna je 18 - godišnja djevojka koja boluje  od cistične fibroze, genetske bolesti za koju nema lijeka i njezin je život svakodnevna borba.  Da bi joj bilo lakše živjeti i disati nužan joj je  vest prsluk za drenažu koji košta oko 110.000 kn. Matea se prije nekoliko mjesci obratila javnosti preko svoje Facebook grupe
"Želim disati" i od tada traju akcije prikpupljanje novca za nabavu medicinskih pomagala koja će joj olakšati borbu s teškom bolešću. Njezina obitelj, na žalost, nema novca za to.

Iz kategorije: Vijesti