Datum objave: 13. Travanj 2013

Što će nam danas, na rođendanu "Šibenik tim-a", skuhati lokalni političari?

Diana Ferić
Diana Ferić

Naglaske iz programa  kandidata za gradonačelnika Šibenika i župana Šibensko - kninske županije čuli smo i prije predizborne kampanje, a danas će se Šibenčani,koji se odazovu proslavi trećeg rođendana časopisa "Šibenik tim", uvjeriti i koliko poznaju lokalnu gastronomiju.                                      

Svi kandidati koji idu na izbore sa svojim suradnicima pripremaju takozvani Šibenski pijat i Šibensko - kninski pijat, ovisno natječu li se za gradonačelnika ili župana, kako bi pokazali za  koje gastro prozvode ili jela misle da su dio lokalnog identiteta i svojevrsne gastro ikone. Gosti, koji njihove pijate razgledaju i s njih kušaju ono što bude prezentirano, na kraju će izabrati i one koji budu najuspješniji, ubacujući listiće u glasačku kutiju, kako to rade i na izborima.

Na rođendanu časopisa Šibenik tim bit će predstavljen i novi, 18. broj, a bit će riječi i o jedinstvu, zajedništvu i ponosu koje su Šibenčani pokazali prije 30. godina, nakon poništene pobjede Šibenske nad Bosnom o čemu Šibenik tim opširno piše u novom broju, a donosi i niz fotografija o tim događajima. To događanje počinje u 11 sati u restoranu Uzorita  na Šubićevcu koji je prije tri desetljeća bio jednim od centara u kojem su se donosile odluke nakon poništenja utakmice, a njegov vlasnik Šime Šupe bio je jedna od mecena KK Šibenke.    

Iz kategorije: Vijesti