Datum objave: 15. Ožujak 2023

10. ROĐENDAN AZIMUTA / U petak možete u tom klubu uživati u ostavštini kultnog benda Ekatarina Velika

Diana Ferić
Diana Ferić

Klub Azimut u Šibeniku ušao je u svoj rođendanski tjedan. U subotu, 18. ožujka, obilježit će deset godina postojanja, stvaranja i inspiriranja, a tim povodom pripremili su cjelogodišnji slavljenički program koji je već započeo. Publiku tog nezavisnog kulturnog centra smještenog unutar kulturno – povijesne baštine kakvi su bunari, prvi šibenski sustav vodoopskrbe, u četvrtak čeka stand up komedija “Muškarac by Pedja Bajović”, a u petak, koncert u sklopu rođendanskog koncertnog programa “Azimutovih deset” - EKV Krug.

MUŠKARCI I EKV OSTAVŠTINA

Kako o ozbiljnim temama razgovarati uz dozu smijeha svi zainteresirani za doznati odgovor mogu provjeriti već u četvrtak, 16. ožujka, u klubu Azimut u Šibeniku. Publiku čeka predavanje “o neupitnoj superioronosti ženskog roda, protkano instrukcijama za muškarce - kako sve to preživjeti te usput i uživati!” u okviru programa Stand up: Muškarac by Pedja Bajović. Početak je u 20.30h, a ulaznice su u prodaji preko Entrio.hr sustava ili u klubu.

Na istom mjestu samo dan kasnije slijedi drugi koncert velikog EKV Krug tribute benda koji je dio slavljeničkog programa “Azimutovih deset”.  Najavljuje vrhunski koncert benda koji na scenu donosi ostavštinu legendarne Ekatarine Velike.

KONCERT KAO PRIVILEGIJA

Mi koncerte, upotpunjene i video artom, doživljavamo kao našu privilegiju da gostima na bini, prijateljima i publikom podijelimo našu fascinaciju sa svim tim ljudima i njihovim idejama”, poručili su iz benda koji čine Marko Milivojević - bubnjar s najdužim stažom u EKV-u, koji je u EKV došao 1991. godine i svirao na albumima „Dum dum“ i „Neko nas posmatra“, kao i na live albumu „Kao u snu“. Dragiša Uskoković Ćima – bas, koji je svirao na albumima „Neko nas posmatra“ i „Kao u snu“ te na velikom broju živih svirki u to vrijeme, zatim tu su Dejan Tomović Tomke – klavijature, bivši član beogradskih Vampira te Nemanja Dašić – vokal i gitara, bivši član beogradskih Vampira. Ulaznice su već u prodaji, i treba reći kako je njihov prvi koncert 2019. u Azimutu bio rasprodan.

Iz kategorije: Glazba & Spektakli