Datum objave: 29. Listopad 2019

MODA: Charlie design i Mara Milin nagrađeni za najbolju modnu kampanju u 2019.

Diana Ferić
Diana Ferić

Prestižna Elle Style nagrada za najbolju modnu kampanju za 2019. dodijeljena je Mari Milin i šibenskom modnom brendu CHARLIE DESIGN Loredane Bahorić.

Nagrade su uručene sinoć na glamuroznom modnom događanju Elle Style Awards powered by H&M na kojem s eokupilo okupilo je 150 probranih uzvanika na luksuznoj večeri u hotelu Esplanade.

Nadaleko poznati nevjerojatan talent Mare Milin u ovoj je kampanji po imenu 'One Day' ili 'Jednom' zaigrao osobitim sjajem, u sanjivim, eteričnim i moćnim fotografijama, u kojima je divna kolekcija brenda Charlie design prodisala novom snagom. Pored autorice kampanje, Mare Milin, te kolekcije s potpisom Charlie Design, čestitamo make up majstorici Petri Sever, sjajnom hairstylingu Salona Sasha te zaštitnom licu kampanje, Emmi Galogaži iz Talia Model agencije!, piše Story.

'Ja sam jako zadovoljna osvojenom nagradom. Ta kampanja je toliko divna da je ova nagrada gotovo očekivana. Neočekivana je jedino utoliko što je sada po prvi puta ova kategorija. Toliko smo svi bili oduševljeni kampanjom kada je napokon dovršena. Mare je sve tako prekrasno spojila da sam ja plakala koliko su me emocije preplavile. To sam doživjela kao nešto istinski svoje i sretna sam da smo uspjeli postići ono što smo i htjeli', ispričala je emotivno Loredana, piše portal Story.

Više pročitajte na: https://story.hr/Celebrity/a122040/Tko-su-pobjednici-ovogodisnjeg-ELLE-Style-Awardsa-powered-by-H-M.html

FOTO:Story

loredana 2

Iz kategorije: Glazba & Spektakli