Datum objave: 19. Srpanj 2023

PROMETNA NESREĆA / Teško ozlijeđena pješakinja u bizarnoj prometnoj nesreći koju je izazvao pijani vozač bez vozačke dozvole.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

U bizarnoj bizarnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u Grabovcima teško je stradala 50-godišnja pješakinja koju je pregazio automobil u koji je svojim autom udario i izbacio ga s kolnika pijani 24-godišnjak bez vozačke dozvole.
Do prometne nesreće, priopćila je policija, došlo je kada 24-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom šibenskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola i za vrijeme kad mu je na snazi izrečena mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije, nije prilagodio brzinu kretanja uvjetima na cesti te je udario u osobni automobil ispred sebe koji je skretao udesno na sporednu cestu. Od siline udara drugi automobil se zarotirao na kolniku, sletio s ceste i udario u pješakinju koja je zadobila teške tjelesne ozljede. Pješakinja je prevezena na liječenje u Opću bolnicu u Šibeniku. Lakše je ozlijeđeni i 24-godišnjak koji je izazvao prometnu nesreću uhićen je i pritvoren, a kaznena prijava protiv njega je dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Iz kategorije: Crna kronika