Gastro užitci

  Danas o šibenskoj gastronomskoj baštini kao dijelu mediteranske gastronomske civilizacije govorimo pozivajući se isključivo na sveto nutricionističko trojstvo: maslinovo…
Svježa tunjevina se ovih dana često mogla naći na šibenskoj peškariji. Naš stalni suradnik, proslavljeni šibenski chef i vlasnik kultnog…
SASTOJCI 500 grama špageta 300 grama pidoća jedna manja lignja jedna mala chili papričica dva- tri češnja luka žlica maslinova…
SASTOJCI ZA TJESTO: 500 grama glatkog brašna 30 grama svježeg kvasca jedna kapula 10 grama soli 50 grama tvrde mesnate…
PRIPREMA Ne može biti jednostavnije. Na zagrijanom ulju kojeg smo aromatizirali chili papričicom (koju nakon minute dvije pirjanja treba izvaditi…
  SASTOJCI ZA TJESTO: 500 grama glatkog brašna 30 grama svježeg kvasca jedna kapula 10 grama soli 50 grama fileta…
SASTOJCI (ZA ČETIRI OSOBE) kilogram goveđih tripica kilogram pidoća decilitar i po kvasine decilitar i po bijelog vina litra i…
  Jeste li se ikada zapitali kada je, kako i zašto kuhanje od dnevne obveze i zanata postalo – gastronomija…
Konobu „Pelegrini“, šibenskog ugostitelja, kuhara i poduzetnika Rudija Štefana, magazin „Dobra hrana“, u sklopu zajedničkog projekta „Jutarnjeg lista“ i „Vinart“…

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!