Datum objave: 12. Srpanj 2018

Župan Pauk primio osnovce i srednjoškolce koji su nagrađeni na državnim i regionalnim natjecanjima

Diana Ferić
Diana Ferić

Učenike osnovnih i srednjih škola koji su postigli najbolje rezultate na državnim i regionalnim školskim natjecanjima u školskoj godini 2017./2018. i njihove mentore primio je danas u Gradskoj vijećnici u Šibeniku župan Šibensko – kninske županije Goran Pauk i tom prigodom im uručio prigodne poklone i priznanja.

Uz župana svečanosti su prisustvovali i njegov zamjenik Nikola Blažević, pročelnica UO za prosvjetu, znanost, kulturu i sport Diana Ercegović, pročelnica Ureda župana Senka Bilać te ravnatelji, profesori, mentori i roditelji učenika.

„Nadam se, da ćete nakon završenog školovanja za zanimanja koja ste sami odabrali zaposliti se u struci, biti uspješni u radu i ostati u svojoj Domovini na dobrobit svojih roditelja i svih nas. Dragi moji učenici, Županija će vas kao i do sada podržavati da nastavite nizati nove uspjehe“, poručio je župan Goran Pauk nagrađenim učenicima u svom pozdravnom govoru te čestitao učenicima, profesorima, mentorima i roditeljima.

U ime mentora prigodnu riječ uputio je profesor u Prometno-tehničkoj školi Davor Lakoš, koji već pet godina za redom, s učenicima kojima je mentor osvaja prva mjesta.

Svečanost su uveličale učenici Glazbene škole Ivana Lukačića Šibenik. Violinistica Lana Plančić koja je na državnom natjecanju glazbe i plesa osvojile prvo mjesto i dobitnica je Oskara znanja te violončelisti Nina Lucia Perina, Lovre Tunuković i Katarina Mileta također dobitnici prvog mjesta na državnom natjecanju glazbe i plesa uz klavirsku pratnju profesorice Kristine Pešić.
 

Iz kategorije: Županija info