Datum objave: 08. Prosinac 2022

ŠIBENSKA ADVENTURA / Atmosfera je u parkiću danima već otužna jer nema posjetitelja, a je li kriva samo kiša?

Diana Ferić
Diana Ferić

Kiša koja već danima pada na šibenskom području ne ide na ruku šibenskoj Adventuri. Vlasnici kućica s jelom i pićem žale se da imaju vrlo malo gostiju i krajnje su razočarani.

„Ovo nije ni sjena onog što je bilo prije nekoliko godine. Tada je Adventura bila nešto novo i ljudi su iz zanimanja dolazili. Ove godine im očito to nije toliko zanimljivo. Ne mislim da je kriva samo kiša nego i da su se organizatori opustili, ne nude ništa novo. Trebali bi nakon toliko kišnih dana naći i neku alternativu za programe umjesto da ih samo otkazuju”, rekao nam je jedan poznati šibenski ugostitelj koji je uzeo u najam kućicu na šibenskoj Adventuri, a slično razmišlja i većina drugih s kojima smo razgovarali.

Da nisu u krivu uvjerili smo se sinoć za kada je bio najavljen koncert šibenskog cover banda Teke Jeke, ali je zbog nekoliko kapi kiše otkazan. U sat i pol vremena koliko smo proveli u parkiću bilo je doslovno, u svim kućicama ukupno desetak posjetitelja.

Šibenska Adventura dobila je, kada je o zabavi riječ, konkurenciju u Adventu u hotelu Jadran. I njima pada kiša, ali je terasa sa živom glazbom sinoć bila skoro puna!

Iz kategorije: Vijesti
Označeno u: