Sidebar Menu

Datum objave: 18. Studeni 2022

DOMAĆE U VRTIĆE / LAG-a „More 249“ i LAG-a „Krka“ uče kuharsko i zdravstveno osoblje dječjih vrtića kako pripremiti zdravu hranu od lokalnih namirnica.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

LAG-a „More 249“ i LAG-a „Krka“ uče kuharsko i zdravstveno osoblje dječjih vrtića kako pripremiti zdravu hranu od lokalnih namirnica. Radionice se održavaju u Vodicama, a vodi ih zadarski kuhar Renato Kraljev, dobitnik brojnih nagrada lokalnih institucija, Ministarstva turizma i Hrvatske turističke zajednice za inovativnu kuhinju i zdravu hranu.
Svrha kuharskih radionica je edukacija kuharskog osoblja i zdravstvenih voditelja dječjih vrtića o pripremi jela od lokalnih poljoprivrednih proizvoda prilagođenih dječjem uzrastu i potrebama te edukacija o važnosti raznolike prehrane temeljene na domaćim poljoprivrednim proizvodima. Na radionicama se pripremaju jednostavna i nutritivno bogata jela od lokalnih poljoprivrednih proizvoda.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.