Datum objave: 21. Listopad 2022

SAJAM POSLODAVACA / Industrojsko - obrtnička škola Šibenik organizirala odličan Sajam poslodavaca. Zvijezde sajma bili su Iskra brodogradilište i Impol TLM.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Industrijsko-obrtnička škola Šibenik održala je danas Sajam poslodavaca sklopu EU projekta „ARS MECHANICA za nove kompetencije” s ciljem da učenicima, a primarno maturantima ali i nezaposlenima u Šibensko - kninskoj županiji, omogući da na jednom mjestu i iz prve ruke doznaju informacije s tržišta rada. Sajam je bio uzorno organiziran, na izvrstan su se način predstavili poslodavci učenicima kao i sami učenici poslodavcima sa svojim vještinama, znanjem i postignućima.
Industrijsko-obrtnička škola Šibenik, okupila je na svom Sajmu poslodavce iz Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije te stručnjake Regionalnog centra kompetentnosti Razvojne agencije Šibensko – kninske županije koji su dobili informacije o programima doškolovanja i prekvalifikacija te podatke o stanju na tržištu rada.

Poslodavci su se potrudili i na Sajam su došli pripremljeni, a njihovi predstavnici bili su educirani i dobro pripremljeni za rad s mladima. Najviše zanimanja među učenicima bilo je Iskra brodogradilište Šibenik i Impol TLM, pa su ta dva poduzeća bile i svojevrsne zvijezde Sajma poslodavaca Industrijsko-obrtnička škola Šibenik.

Iz kategorije: Vijesti