Sidebar Menu

Datum objave: 01. Svi 2022

Papa Franjo u povodu Međunarodnog praznika rada, pozvao na osiguravanje dostojanstvenog rada svima i odao počast novinarima.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Spominjući Praznik rada koji se obilježava 1. svibnja, Papa Franjo pozvao je na osiguravanje dostojanstvenog rada i odao počast novinarima uoči Svjetskog dana slobode medija.Spominjući Praznik rada koji se obilježava 1. svibnja, Papa Franjo pozvao je na osiguravanje dostojanstvenog rada i odao počast novinarima uoči Svjetskog dana slobode medija.
-Neka to bude poticaj za obnovu opredjeljenja da rad bude dostojanstven svuda i svima. Želja mi je da iz svijeta rada proiziđe volja za razvijanjem ekonomije mira. - kazao je papa Franjo i svojim molitvama prisjetiti se svih onih radnika koji su poginuli na radu te dodao kako je to tragedija koja je vrlo raširena, možda i previše.- kazao je papa Franjo te u povodu nadolazećeg Svjetskog dana slobode medija odao počast svim novinarima koji, kako je kazao, osobno plaćaju kako bi služili tome pravu. 
-Prošle godine u svijetu je ubijeno 47, a pritvoreno više od 350 novinara. Posebno hvala onima koji nas hrabro obavještavaju o pošastima čovječanstva. - kazao je papa Franjo.

Foto: Vatican news

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.