Sidebar Menu

Datum objave: 18. Lipanj 2021

Obilježena 30. obljetnica 113. šibenske brigade Hrvatske vojske. Rođendan će večeras u 21,30 bakljadom na rivi uveličati Funcuti.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Polaganjem vijenaca, paljenjem svijeća i podsjećanjem na imena poginulih i nestalih pored spomenika na Baldekinu te potom mimohodom, svečanim postrojavanjem na Poljani i misom zadušnicom za sve poginule i umrle branitelje u katedrali sv. Jakova, obilježena je danas 30. obljetnica 113. šibenske brigade Hrvatske vojske. Tijekom obilježavanja obljetnice Šime Strikoman snimio je milenijsku fotografiju 113. brigade.
Obilježavanje obljetnice 113. brigade koja je odigrala važnu ulogu u obrani slobode i neovisnosti Hrvatske, zajednički su organizirale udruge proizašle iz Domovinskog rata.
Poseban doprinos obilježavanju obljetnice 113. brigade, postrojbe koja je obranom Šibenika od velikosrpskog agresora izvojevala jednu od prvih i presudno važnih pobjeda u Domovinskom ratu, uveličat će večeras u 21,30 sati šibenski Funcuti prigodnom bakljadom.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.