Datum objave: 28. Travanj 2021

PREMIJER PLENKOVIĆ U ŠIBENIKU / Potpora kandidatima na predstojećim izborima u "jakom uporištu HDZ - a"

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Andrej Plenković u Šibeniku dao je je danas, na skupu na šibenskoj Poljani potporu Goranu Pauku za treći mandat za župana Šibensko - kninske županije i Željku Buriću za treći mandat na čelu Grada Šibenika. Dočekao ga je veći broj članova i funkcionara stranke i njezinih simpatizera.

"Za treći mandat Pauk je skupio 5 i pol tisuće potpisa za svoju kandidaturu. Ostat ćemo dominantna stranka u Županiji. Zadržat ćemo četiri grada i dobit ćemo još Knin i dvije općine", kazao je na početku Nediljko Dujić, predsjednik ŽO HDZ -a Šibensko - kninske županije.

Željko Burić zahvalio je premijeru na konkretnoj potpori Gradu Šibeniku i svim projektima, a rezultat je sve što je u Šibeniku itekako vidljivo, istaknuo je.

Goran Pauk je istaknuo:"Siguran sam da ću opravdati povjerenje svima koji su mi dali potporu kao i premijeru čija potpora nije samo deklarativna i s tim benefitima ulazim u ove izbore".

"Šibensko - kninska županija je jedno od velikih uporišta HDZ -a u Hrvatskoj. Županija, gradovi i općine dobivaju 80 milijuna kuna više novca iz državnog proračuna,a dali smo velika sredstva da i u ovoj krizi veliki broj žitelja Šibensko - kninske županije zadrži svoj posao. Pauk je naš provjereni kadar koji uspješno vodi ovu županiju,a drago mi je i što se gospodin Burić uključio i treći put u utrku za gradonačelnika Šibenika da dovrši i ostale projekte koje je započeo. Potpora Brajkoviću u Skradinu , Begonji u Drnišu, Blaževiću u Kninu i Cukrovu u Vodicama", poručio je Plenković.

FOTO: Ante Baranić

Iz kategorije: Vijesti