Datum objave: 11. Travanj 2021

LOKALNI IZBORI / Čovjek iz naroda Paško Rakić i župan koji je donio stabilnost Goran Pauk zajedno idu po još jednu pobjedu u Županiji

Diana Ferić
Diana Ferić

HDZ - ovi kandidati za župana Šibensko - kninske županije i njegovog zamjenika Goran Pauk i Paško Rakić predstavili su se danas na skupu koji je održan na trgu ispred Gradske vijećnice i katedrale, uz potporu svojih stranačkih kolega - prvih ljudi Županijskog HDZ -a, saborskih zastupnika Branke Juričev Martinčev i Josipa Begonje, predstavnika županijskih ustanova te mladeži HDZ -a.

Paško Rakić najavljen je kao čovjek iz naroda za narod. " Iz uspješnog tima koji je preporodio Grad Šibenika prelazim sada u pobjednički županijski tim. Prenijet ću  sve svoje znanje koje sam stekao radeći u šibenskoj gradskoj upravi vezano za društvene djelatnosti, kulturu, sport i udruge civilnog društva. Idemo prema pobjedi i stabilnosti", pručio je Rakić.

Dosadašnji župan Goran Pauk, kako je rečeno, osigurao je stabilnost u Županiji i ispunjenje svih javnih potreba njezinih žitelja.

"I dalje ćemo na jednak način razvijati otoke, obalu u našu zagoru. Naši prioriteti su ulaganje u poduzetničku infrastrukturu i tradicionalne poljoprivredne djelatnosti u zaleđu. Odgovorno ćemo upravljati pomorskim dobrom i sva prikupljena sredstva, kao i do sada, vraćati u njegovo uređenje. Radit ćemo na održivom razvoju turizma, unaprjeđivati zdravstveni sustav i surađivat ćemo s mladim, obrazovanim ljudima koji donose nova, moderna znanja i primjenu novih tehnologija, a nećemo zaboraviti niti kulturu ni sport", najavio je Pauk.

Na kraju su kandidati svim okupljenima poklonili plave kišobrane na koji je napisana poruka "... u svakom slučaju".

Iz kategorije: Vijesti