Sidebar Menu

Datum objave: 03. Travanj 2021

KORONA / Među u protekla 24 sata 317 testiranih osoba u Šibensko - kninskoj županiji oboljelih od korone bilo je čak 146. Epidemiološke mjere ne provode se.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Veliki broj zaraženih, gotovo 50 posto među 317 testiranih osoba u Šibensko - kninskoj županiji ne iznenađuje jer se epidemiološke mjere propisane kako bi kužna bolest bila suzbijena, ne provode. AAtmosfera je u Šibeniku opuštena, praznička, a gužve u trgovinama i ugostiteljskim objektima su kao u "mirnodopska" vremena. Malo tko se pridržava epidemioloških mjera, a koliko se može primijetiti nema ni nadzora nad njihovom primjenom. Mnogi kafići rade na zatvorenim štekatima, mjere se ne poštuju ni u javnom prijevozu ni u trgovinama, a posebno pada u oči nadasve ležerna predzarazna atmosfera u mnogim prodavaonicama kruha. U Šibensko - kninskoj županiji trenutno su 702 aktivna slučaja oboljenja od COVID-19 infekcije. U šibenskoj bolnici liječe se 58 osoba, od kojih su četiri osobe na respiratoru, dok se u kninskoj bolnici liječi osam osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji. Pod zdravstvenim nadzorom u samoizolaciji je 3084 osobe.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.