Datum objave: 07. Ožujak 2020

OSTALI BEZ SVEGA: Obitelji Čondić izgorjelo je u stanu sve što su imali, pomoć treba prvenstveno za njihovo četvero djece

Diana Ferić
Diana Ferić

Obitelj Čondić koja ima troje malodobne djece i kći od 17 godina ostala je bez svega u požaru koji je jučer izbio u njihovom stanu na Vidicima, a pomoć su im odmah počeli pružati građani, ali i Grad Šibenik, kako je odmah obećao gradonačelnik Burić

Zgarište njihovog stana jutros je obišao dogradonačelnik Paško Rakić koji je na svom Facebook profilu napisao:

"Jutros smo zajedno s predsjednikom Gradske četvrti Vidici posjetili obitelj Čondić kojima je u požaru izgorio stan i uništena im je cjelokupna imovina.
U dogovoru s obitelji otvoren je račun na koji možete uplatiti donacije. Ovim putem vas pozivam da se uključite i da naš Šibenik još jednom pokaže veliko srce.
Hvala! ♥️

Nesretnoj obitelj zapravo treba sve ,a najviše odjeća, potrepštine i knjige za djecu i to dječaku od 4 godine, curici koja ide u 2. razred osnovne škole, dečku od 13 godina koji ide u sedmi razred osnovne škole idjevojci od 17 godina koja pohađa treći razred srednje škole. Pomoć za obitelj Čondić prikuplja se u Župi Vidici, a novac možete uplatiti na račun:

HR1224020063210074744 Erste bank
Lana Brajković ( kćer )
Donacija za pomoć obitelji Čondić

FOTO:Facebook

Iz kategorije: Vijesti