Sidebar Menu

Datum objave: 01. Travanj 2019

Što radi Zeleni grad?: Uginuli miš desetak dana stoji na ulici kod crkvice svetog Krševana

Diana Ferić
Diana Ferić

Uginuli miš veće desetak dana leži podno  stepenica koje vode prema Gorici, u blizini crkvice svetog Krševana. To je mogući izvor zaraze, ali i najbolji, ali ne i jedini dokaz da djelatnici Zelenog grada taj dio barem već toliko dana nisu pomeli. Ne očekuje se valjda od obljižnjih stanara da počnu mesti i ulice kako bi grad bio čist.

"Nije mi jasno što se događa. Prije bi svakog jutra tu vidjela čistačicu koje bi mela i čak rukama čupala travu koja je nicala po rubovima. Toga više nema. Grad je zapušten i to je sramota. Ove skale koje su oštetili kamioni još ne popravljaju pa turisti tuda više i ne prolaze. Zamislite da netko nogom upadne u neku od ovih rupa i ozlijedi se. A nije preporučljivo tuda prolaziti ni domaćim ljudima, pogotovo noću, ako ne znaju točno koje su stepenice oštećene", kaže nam gospođa koja živi u blizini.
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam