Sidebar Menu

Datum objave: 21. Veljača 2019

DOGAĐAJ DANA - Senzacionalna izložba starih učila šibenske gimnazije

Diana Ferić
Diana Ferić

Izložbu kakva u Šibeniku do sada nije viđena, bit će otvorena večeras u 19 sati u Gradskoj knjižnici Jurja Šižgorića. Riječ je o iznimno vrijednoj, zanimljivoj i atraktivnoj izložbi "Stara učila u nastavi šibenske gimnazije" koja je postavljena na poticaj ravnatelja Gimnazije Antuna Vrančića mr. sc. Josipa Paića.

Izložba će, nema nikakve dvojbe, privući mnoge Šibenčane, prije svega nekadašnje gimnazijalce jer će ih podsjetiti na njihove školske dane i dane mladosti, ali i šibensku mladež, današnju mobitel generaciju, za koju će stara gimnazijska učila biti pravo otkriće puno atrakcija koje će s veseljem dijeliti na društvenim mrežama.

Odluka šibenske gimnazije da javnosti pokaže dio svoje goleme baštine zaslužuje pohvale i podršku, a izložba najviše ocjene iako još nije službeno otvorena zato što pruža primjer kako treba čuvati baštinu i kako se prema njoj treba odnositi.
 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam