Datum objave: 23. Siječanj 2018

Održana radionica za potpore projektima na turistički nerazvijenim područjima

Diana Ferić
Diana Ferić

Razvojna agencija Šibensko – kninske županije održala radionicu za uspješno natjecanje za bespovratne financijske potpore za turističkim zajednicama, turističkim inicijativama i menadžment kompanija na turistički nerazvijenim područjima.


Hrvatska turistička zajednica objavila je javne pozive za programe potpora u 2018. godini putem kojih će se dodjeljivati bespovratna sredstva u iznosu od devet milijuna kuna za unapređenja proizvoda, stvaranje prepoznatljivog imidža hrvatskog turizma i zemlje u cjelini te obogaćivanja ponude u pred i posezoni na turistički nerazvijenim područjima.

Sredstva će se dodjeljivati za razvoj i unapređenje turističke ponude destinacije te uvjeta boravka turista, izradu promotivnih brošura o ključnim turističkim proizvodima, podizanje kvalitete informiranja posjetitelja, izradu i redizajn internetskih stranica te postavljanje nove i popravke oštećene i uništene turističke signalizacije.


Osim toga predviđena su sredstva za strukovno usavršavanje i treninge za nositelje turističke ponude i davatelje usluga, razvoj, obnova i unapređenje javne turističke infrastrukture.


 

Iz kategorije: Vijesti