Datum objave: 08. Prosinac 2017

Skandalozno: Zbog ručka premijera Plenkovića i suradnika u središtu Šibenika nitko nema pristup na rivu

Diana Ferić
Diana Ferić

Neviđene mjere osiguranja poduzete su danas popodne od 16 sati na šibenskoj rivi zbog toga što su predstavnici hrvatske Vlade sa svojim domaćinima iz Šibenika na ručku u jednom šibenskom restoranu u povijesnoj jezgri. Nitko nije niti pješice niti automobilom smio proći rivom, kao da vlada opsadno stanje. Osiguranje je bilo posvuda, jače nego kada je Norveški kralj bio u Šibeniku.
Stanari u povijesnoj jezgri, u Docu i oko katedrale su ogorčeni je r ne mogu svojim kućama. „ Pa ne mogu vjerovati da se to događa. Ja zbog njihovog ručka ne mogu s posla doći kući ni na koji način. Pa koga se oni boje? Građana Šibenika“, ljutito je komentirao jedna od čitatelja koji nas je nazvao.

Premijer Plenković i ministri u njegovoj Vladi, kao što je poznato, danas su  se u Solarisovom kongresnom centru sastali sa županima i predstavnicima gradova, a onda su, valjda, došli u Šibenik na ručak. Nejasno je zbog čega ili zbog koga su potrebne takve mjere osiguranja i odakle  im pravo da blokiraju život  u  središtu grada.
 

Iz kategorije: Vijesti