Datum objave: 06. Travanj 2017

10. Sajam poslova šibenskog Zavoda za zapošljavanje

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenski područni ured Hrvatskog zavoda za zapošljavanje sutra otvara svoj 10.Sajam poslova na kojem stvara uvijete za neposredne kontakte između poslodavaca i onih koji traže posao.

Sajam kojeg HZZO Područni ured Šibenik organizira u suradnji s Razvojnom agencijom Šibensko - kninske županije, Hrvatskom gospodarskom komorom – županijska komora Šibenik i Obrtničkom komorom Šibensko - kninske županije te pod pokroviteljstvom Grada Šibenika i generalnim pokroviteljstvom Šibensko - kninske županije počinje sutra u 10 sati i traje do 15 sati,a održava se u TC Dalmare.

Cilj održavanja Sajma poslova su unapređivanje rada i usluga koje pruža Hrvatski zavod za zapošljavanje te poboljšanje kvalitete zadovoljenja potreba tržišta rada za radnom snagom, kao i partnersko povezivanje svih dionika na tržištu rada Šibensko - kninske županije.
Na Sajmu će sudjelovati svi relevantni poslodavci s područja Šibensko – kninske županije, udruge civilnog društva, učilišta za obrazovanje odraslih i srednje strukovne škole.

Nakon svečanog otvaranja sajma bit će upriličena prezentacija mjera za poticanje zapošljavanja Ministarstva rada i mirovinskog sustava i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u sklopu njihovih mjera aktivne politike zapošljavanja s ciljem poticanja zapošljavanja, dodatnih edukacija radnika i očuvanja radnih mjesta. Osim toga organizator sajma je u suradnji s CISOK-om Šibenik pripremio prezentaciju faktora koji mogu pridonijeti uspješnosti poduzetništva te radionicu psihologijske selekcije za nezaposlene tijekom koje će moći steći dragocjena znanja koja će im olakšati put do zaposlenja i kontakte s poslodavcima.
 

Iz kategorije: Vijesti