Datum objave: 07. Rujan 2016

Jedan kradljivac priveden pravdi, druge policija tek treba otkriti

Šibenik News
Šibenik News

Policija će protiv osumnjičenog 42-godišnjaka koji je ukrao mobitel 19-godišnjakinji podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku. Međutim, policijski djelatnici tek trebaju otkriti počinitelje tri teške krađe (od kojih jedna u pokušaju), pet krađa i te krađe i korištenja vodenog skutera na području Kornata. 

 

Podsjetimo, stariji muškarac je još 5. kolovoza u jednom noćnom klubu u Vodicama iskoristio nepažnju mlade djevojke te joj sa šanka ukrao mobitel. Mobitel vrijedan oko 1.500,00 kuna, prilikom istrage, pronađen je kod osumnjičenog te će biti vraćen vlasnici.

 

U međuvremenu, policija radi na otkrivanju počinitelja gore navedenih krađa i pronalasku ukradenih stvari, a kralo se zaista svašta od novca preko mobitela do mopeda. 

 

Tako su u Šibeniku nepoznati počinitelji provalili u prostorije obrta odakle je ukraden novac, dok je provljeno u još tri ureda tvrke na području Krešimirovog grada. Nastala šteta tek se treba utvrditi, izvještava Policijska uprava šibensko - kninska. 

 

Novac je ukraden i iz kuće 39-godišnjakinje u Žaboriću, dok je u Grebaštici i Drnišu ukraden mobitel starijoj ženi, odnosno djetetu. 

 

Bicikli vrijedan nekoliko tisuća kuna ukraden je 19-godišnjaku iz Murtera, dok je u uvali Ravni Žakan zasad još nepoznati počinitelj 43-godišnjem talijanskom državljaninu ukrao vodeni skuter vrijedan nekoliko desetaka tisuća kuna. 

 

Nešto više sreće imala je žena s područja Vodica kojoj je nepoznati počinitelj ukrao moped, međutim, isti je pronađen i neoštećen vraćen vlasnici. 

 

 

 

Iz kategorije: Vijesti