Sidebar Menu

Datum objave: 12. Svi 2016

FOTO: Prometnica u centru grada pod vodom, iz šahtova izlaze uginuli štakori i smrad

Šibenik News
Šibenik News

Kiša koja od prijepodne pada na cijelom području Šibensko - kninske županije uvijek je najzanimljivija ona koja pada na području Šibenika, posebno to vrijedi za strogi centar grada, točnije Poljanu.

 

Koliko dugo taj nesretni gradski trg može poplavljivati zajedno s prometnicama koje ga praktički okružuju, teško je reći, no kiša koja je ovog četvrtka poplavila šibensku Poljanu svakako je nešto što gradska uprava ne bi htjela da turisti vide. 

 

Litre i litre kiše poplavile su trg, cestu, nogostupe. Automobili kao i pješaci probijali su se kroz valove kiše, a na pojedinim mjestima mogli su se vidjeti i uginuli štakori. Jedno od mjesta na kojem se mogao vidjeti jedan takav je ulaz u Obrtničku školu. 

 

Umjesto da kiša odlazi u šahtove, događa se da iz šahtova izlazi vodoskok, smeće, uginuli štakori i nesnosan smrad koji se širio tim dijelom Šibenika. 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam