Sidebar Menu

Datum objave: 02. Prosinac 2015

Podloga mokra: Ubrzo će se stvoriti 10 cm leda i klizanje može početi u nedjelju

Šibenik News
Šibenik News

 

Vrijedne ruke zalijevaju podlogu u šatoru na placu ispred škole Fausta Vrančića i kroz četiri dana sve će zalediti i drugu godinu zaredom postati klizalište u Šibeniku.

Sve u šatoru miriši po boji i laku. Drveni pod i male kućice gdje će se iznajmljivati klizaljke također se dovršavaju. Već se osjeti zimski ugođaj.

"Evo još malo vode i onda će se stvoriti led. Nekih desetak centimetara što je sasvim sigurno dovoljno za ugodno i sigurno klizanje", kaže nam radnik u šatoru.

Mnogi su mali Šibenčani naučili klizati prošle godine, pogledi djece kroz prozor odaju njihovo nestrpljenje i jedva čekaju da ledeni bal počne.

"Klizala san prošle godine i odmah mi je krenulo. Sigurno dolazim već prvi dan i dolazit ću kad god budem mogla", kaže Lucija, gleda kroz prozor šatora i trči u školu.

Klizanje je sigurno hit u Šibeniku. Mnoge koji možda nisu bili hrabri prošle godine stati na klizaljke možda led privuče ove godine. Sigurno je klizalište jedna od ljepših šibenskih priča.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.