Datum objave: 13. Svibanj 2014

FOTO: Uređen javni WC kod Vijećnice, krenula obnova i onog kod Kazališta

Nina Medić
Nina Medić

Da su javni WC-i ogledalo grada koji upotpunjuju i nadograđuju sveukupnu sliku i turističku ponudu grada shvatila je i šibenska Gradska uprava pa su prije turističke sezone krenuli u uređenje javnih gradskih WC-a.

Tako su jučer završeni radovi na uređenju  javnog gradskog WC-a pored šibenske Gradske vijećnice te je sanitarni čvor jučer stavljen u funkciju. WC je lijepo uređen i suvremeno opremljen, a novim radnim mjestom zadovoljne su i djelatnice Gradske čistoće. „Puno je bolje nego što je bilo prije, a i ljepše nam je raditi u uređenom prostoru. Koliko god smo mi pokušavali održavati one stare to nije išlo jer su jednostavno bili dotrajali“, rekla je Svetlana kojoj je ovo treća sezona da radi na održavanju javnog WC-a kod Vijećnice.  Kaže kako su korisnici za sad jako obazrivi i nada se na će tako i ostati. Ulaz u obnovljeni WC kod Vijećnice naplaćuje se 5 kuna.

I dok je WC kod Gradske vijećnice već spreman za upotrebu, radovi na sanaciji onog kod Kazališta počeli su danas, te se građani obavještavaju da taj sanitarni čvor do daljnjega neće biti u funkciji.

Radove financira Gradska čistoća, a izvodi ih firma Dva Marka. Za preuređenje WC kod Vijjećnice potrošeno je oko 165 000 kuna.

Iz kategorije: Vijesti