Datum objave: 31. Siječanj 2014

Ukrao torbicu s novcem pa je bacio u smeće, krađe u Šibeniku, Vodicama i Murteru

Nina Medić
Nina Medić

Krađa torbice u kojoj je bilo 1900 kuna, osobne isprave i mobitel dogodila se prije tri dana na Zlarinu, a počinio je 51-godišnjak iz Trogira. On je 27.siječnja u popodnevnim satima ukrao torbicu u vlasništvu 77-godišnjakinje sa Zlarina iz njezine nezaključane kuće.

Ukradena torbica s novcem i mobitelom naknadno je pronađena u uličnoj kanti za smeće te je vraćena 77-godišnjakinji.  Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja predan u pritvorsku policijsku jedinicu ove Policijske uprave.     

Na Šibenskom području proteklog dana prijavljene su još tri teške krađe i dvije krađe, od kojih jedna u pokušaju.

Nepoznati počinitelj provalio je u brodice 30-godišnjeg i 62-godišnjeg mještana iz Murtera te pritom ukrao pribor za ribolov, gorivo i alate, a ukupna nastala šteta je procijenjena na oko  nekoliko tisuća kuna.

U Vodicama je nepoznati počinitelj provalio u trgovinu tvrtke iz Zagreba, gdje se obavlja očevid.

Krađa i pokušaj krađe dogodile su se u Šibeniku. Nepoznati počinitelj je iz otvorenog kruga tvrtke sa sjedištem u Zagrebu otuđio mopede vrijedne oko par tisuća kuna, a iz još jedne tvrtke iz Šibenika nepoznati počinitelj je pokušao ukrasti nekoliko stotina kilograma otpadnog metala.     

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija postupa u cilju otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta. 

Iz kategorije: Vijesti