Datum objave: 02. Prosinac 2013

ŠIBENIK DANAS: Bogat program u Gradskoj knjižnici

Diana Ferić
Diana Ferić

Radionica pod nazivom „Revitalizacija  povijesne  jezgre Šibenika“ koju u sklopu projekta Jewel organizira Grad Šibenik održava se danas u Gradskoj knjižnici od 9 do 17.30 sati. Radionica je namijenjena predstavnicima civilnog društva, stanovnika, gospodarstva, društvenih djelatnosti i gradske uprave.
Radionice se provode u fokus grupama. Od 9 do 10.30 sati u radionici sudjeluju poduzetnici na području povijesne jezgre, od 11 - 12.30 javni sektor / institucije u području kulture, od 13. - 14.30 civilni sektor / nevladine udruge, a od 16. - 17.30 stanovnici povijesne jezgre.

Prezentacija projekta „Fortica za sve“ - inicijative za izgradnju multifunkcionalnog sportsko-rekreativnog i edukacijskog centra održati će se u Gradskoj knjižnici od 18 sati. Projekt se predstavlja  u okviru trodnevne manifestacije "Šibenski biciklizam jučer-danas-sutra" u organizaciji biciklističkog kluba Fortica. Projekt će predstaviti Biljana Bekić, Dragan Ilioski i Živko Ćićmir Vestić (Policijska uprava Šibensko-kninska).

Iz kategorije: Vijesti