Sidebar Menu

Datum objave: 04. Rujan 2011

Danas prvi nastup šibenskih ragbijaša

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Igrači novoosnovanog Ragbi kluba Šibenik danas igraju prvu, a time i povijesnu utakmicu s momčadi Ragbi kluba Zadar. Revijalna prijateljska utakmica počinje u 17.30 sati na igralištu NK Mihovil u Mandalini (iza vojarne Palacin), a šibenskoj momčadi pomoći će igrači iz Sv. Filip Jakova. Šibenski ragbijaši pozivaju sve da dođu i prisustvuju prvoj službenoj ragbi utakmici nakon 20 godina u Šibeniku.
Ragbi klub Šibenik službeno je osnovan 12. srpnja. Na osnivačkoj skupštini odlučeno je da će Klub nositi ime RK “Šibenik”, bez obzira na to što je prije 20-ak godina u Šibeniku djelovao klub istog imena. Za predsjednika kluba izabran je Frane Koštan, dopredsjednik je Ivo Špec a tajnik kluba je Ivan Huljev. Klub se zasad sastoji od 30-ak stalnih igrača koji se dva puta tjedno sastaju i treniraju na nogometnom igralištu u Mandalini.I dalje pozivaju sve zainteresirane da se priključe i zaigraju, na ovim prostorima, nedovoljno poznat sport, a kako sve izgleda, pogledajte danas.

Iz kategorije: Sport

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.