Datum objave: 22. Svibanj 2023

4. SPLIT KARATE KUP / Karatašice i karataši "Osvita" osvojili 14 medalja i plasirali se u TOP 5

Diana Ferić
Diana Ferić

Karatašice i karataši „OSVITA“ osvojili su 14 medalja na jučerašnjem 4.“ SPLIT KUP“ međunarodni turnir u karateu.Nastupilo je 529 natjecatelja iz 35 kluba i 2 države.

S tim brojem osvojenih medalja plasirali su se, uz Vodički „OKIT“ koji je bio pobjednik turnira, u TOP 5 klubova u sveukupnom poretku na ovogodišnjem“ KUPU SPLITA“.

Izuzetno nas raduje ovakav poredak OKITAŠA I OSVITAŠA s obzirom na činjenicu da zastupaju Hrvatsku i svoje gradove Vodice i Šibenik na Balkanskom prvenstvu u Crnoj gori ovog vikenda.Zlatne medalje za naš klub osvojili su: Matej Blaće, Ena Bilić i Lovre Vučak, srebrne medalje osvojili su: Mateo Ninić, Nikica Kokić i Ena Bilić u katama te Mihaela Zanze u borbama. Brončane medalje osvojili su: Mia Ninić, Marijeta Ćaleta Car, Niko Radovčić, Teodora Antić i Ante Palinić u katama te Mateo Ninić i Mihaela Zanze u borbama.

Prezadovoljni se vraćamo iz Splita te se pripremamo za odlazak u Crni goru na Balkansko prvenstvo gdje očekujemo pozitivne rezultate”, poručuju iz KK Osvit.

 

Iz kategorije: Sport