Sidebar Menu

Datum objave: 26. Lipanj 2022

SPOMENAR / Miss Šibenika zahtijeva: Oslobodite odmah uhićene navijače. Ne sudite im. Strastvena ljubavi prema nogometu jača je od razuma.

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Božena Lušić, miss Šibenika za 1936. godinu i miss nogometnog kluba „Osvit”, odrješito je nastupila na audijenciji kod predsjednika suda koju je sama zahtijevala. Ona je rezolutno zahtijevala da sud odmah i bez odgode oslobodi navijače „Osvita” koje je policija privela dala u sudski pritvor jer su prosvjedovali protiv nepravde koja je nanesena njihovom klubu suspenzijom četvorice njegovih najboljih igrača. Pri prosvjedu je došlo do manjih, kako Božena Lušić navodi, beznačajnih incidenata, nereda i bučenja koje nikome nije smetalo.
-Ne sudite im. - kazala je miss Šibenika predsjedniku suda, - Ne kažnjavajte ih nego ih oslobodite ih. To su dobri i pošteni mladi ljudi. Imajte za njih razumijevanja jer strastvena ljubavi prema nogometu jača je od razuma.

Iz kategorije: Spomenar

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.