Datum objave: 30. Ožujak 2020

KINOKLUB "ŠIBENIK" / Šibenčani ne mogu ići u kino zbog borbe protiv koronavirusa, ali će zato kino doći k njima pa će filmske projekcije moći gledati sa svojih prozora i balkona

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Nakon što je u suradnji sa streaming servisom MUBI  (www.mubi.com) prvi i jedini u Hrvatskoj svojim članovima omogućava da puna tri mjeseca besplatno gledaju najboljih svjetskih art filmova ne mičući se iz svoga doma, Kinoklub Šibenik napravio je novi hvalevrijedan iskorak. Organizirat će prikazivanje filmova na pročeljima zgrada u nekim šibenskim kvartovima tako da ih Šibenčani mogu gledati sa svojih prozora i balkona.

Kako smo doznali od Nikice Šupe, voditelja Kino kluba "Šibenik" pretvaranje ulica i trgova u kino dvorane, a prozora i balkona u šibenskih kuća u udobne lože, počinje sredinom ovog tjedna. Prva takva kino predstava bit će održana na Šubićevcu. Aktivisti Kino kluba "Šibenik", doznajemo od Nikice Šupe, projicirat će film na zgradu nasuprot Centra za odgoj i obrazovanje, a prvi film koji će Šibenčani moći gledati bit će jedno od remek djela  Charlie Chaplina.

 

Video

Iz kategorije: Multimedia

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3