Sidebar Menu

Datum objave: 25. Kolovoz 2017

Modna agentica Tihana Harapin Zalepugin birala je danas u Šibeniku nova modna lica

Diana Ferić
Diana Ferić

Tihana Harapin Zalepugin, proslavljena modna agentica i vlasnica modne agencije Talia model sa sjedištem u Zagrebu danas je u Šibeniku, u hotelu Panorama birala među mladih Šibenčankama nova modna lica, uz asistenciju svoje stalne suradnice Ljilje Stamenković. Riječ je o tradicionalnom castingu koji ona već dvadesetak godina održava u Šibeniku za koji i sama kaže da je rasadnik ljepote i ljepotica.

Lani je među odabranima bila 16 – godišnja Šibenčanka Leona Sablić koja ju je oduševila i već je radila neka snimanja za Taliju, a nedavno je, jedina iz Šibenika, nosila modele Charlie designa na proslavi 30. rođendana tog modnog brenda u Zagrebu. Leona je bila i na današnjem castingu.

Na današnjem castingu sudjelovalo je dvadesetak djevojaka iz Šibenika koje bi željele biti manekenke i modeli.
Tihana Harapin Zalepugin rado dolazi u Šibenik koji joj je prirastao srcu, a za njega ju vežu i neka duga prijateljstva, primjerice s Ljiljom Stamenković i modnom kreatoricom Loredanom Bahorić s kojom je sedamdesetih godina prošlog stoljeća započela manekensku karijeru.
 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam