Sidebar Menu

Datum objave: 19. Kolovoz 2016

FOTO: Počeo Deboto, nakon sv. Mihovila, na redu je Mala loža

Šibenik News
Šibenik News

Deboto festival je počeo. Drugo izdanje festivala započelo je sinoć na ljetnoj pozornici tvrđave sv. Mihovila gdje je line up privukao najzagriženije ljubitelje i odlične poznavatelje glazbe koja nije mainstream pop, rock jer glazba je mnogo više. 

 

Upravo to 'mnogo više' publici nudi skoro pa festival Deboto koji glazbu spaja s hranom i pićem koji uz ljetnu temperaturu savršeno pašu jedno uz drugo. Lijepo je bilo sinoć biti na ljetnoj pozornici na krovu Šibenika, a u odličnoj glazbi uživali su i stanovnici obližnjih kvartova do kojih je melodija Debota nesmetano dopirala u ljetnoj noći. 

 

Drugog dana festivala, ovog petka, 19. kolovoza, program seli u staru gradsku jezgru na Malu loži. Program počinje u 16 sati i traje do ponoći, a nudi Deboto SoundSystem, uličnu hranu i okupljanje lokalnih vinara, chefova, a na line upu su: John Gomez, Anders Sicre, Bake Junior, Olivier Cavaller, Stipe Jazzy Širinić.  

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam