Sidebar Menu

Datum objave: 12. Lipanj 2016

FOTO: Kampanja s Isabellom za jedinstven Zasu nakit snimana na šibenskoj rivijeri

Šibenik News
Šibenik News

Model i poznata blogerica Isabella Rakonić poznata i kao Isabella Eclaires ovih dana boravila je na šibenskoj rivijeri gdje je snimala kampanju za nakit s potpisom Zasu Jewelry

 

Solaris, Šibenik, Vodice i Zablaće mjesta su u kojima je ekipa Zasu Jewelryja boravila za potrebe snimanja kampanje za novu kolekciju 'Now is the time'. 

 

Riječ je o nakitu koji koji je odličan modni dodatak, a osim što izgleda lijepo i privlači poglede na onog tko ga nosi, krasi ga duhovnost pa tako djeluje na duh i tijelo, pruža zaštitu od negativnosti. Sve to je ZASU nakit kako piše na njihovim službenim internetskim stranicama.

 

Zasu nakit i lijepa Isabella, autorica modnog bloga The Pile of Style predivna su kombinacija kojoj nijedna kulisa ne bi tako dobro stajala kao ona koju joj je pružila šibenska rivijera. 

 

Šibenska obala, s druge strane, dobila je predivne aktere u reklamiranju prirodne ljepote Jadrana u Isabelli i Zasu nakitu koji širi pozitivu ne samo nakitom već i mantrom - važno je biti sretan. Zaista.

 

 

Piše: Snježana Klarić

 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.