Sidebar Menu

Datum objave: 08. Kolovoz 2015

FOTO Grašo i Huljić napunili primoštensku Auroru, brdo žena u prvim redovima

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Sinoć smo svjedočili uskrsnuću Petra Graše, čovjeka koji je u drugoj polovici 90-ih godina nizao hitove po festivalima, čovjeka kojeg nije bilo zadnjih 10 godina niti blizu vrha hrvatske estrade, čovjeka koji je prije 2 mjeseca izbacio hit single Moje zlato i čovjeka koji je sinoć pošteno napunio Auroru. Sigurno da je neobjašnjivom boom-u Grašine popularnosti doprinio i Tonči Huljić koji očito sve što takne pretvara u zlato (bar ono zlato koje se vrednuje u popularno-zabavnoj glazbi) kao i Grašin nastup u mega popularnom showu X Factor u kojem je i predstavio novu pjesmu.

Tako se sinoć Graši i u primoštenskom klubu Aurora pridružio Tonći Huljić sa svojom ekipom iz Madre Badesse, s kojom je odsvirao par hitova s kojima zadnje vrijeme oduševljava nekompliciranu hrvatsku publiku. Što se nastupa Graše tiče, nanizao je čovjek u svojoj playlisti jedno barem 20-ak hitova za koje ni ne znaš da ih znaš, i koji te vraćaju u mladosti, bar nas malo starije. A kako starijih, tako i mlađih bilo je sinoć u Aurori, i to u poprilično ženskoj nadmoći. Svi su plesali i pjevali u glas, a dobar je štimung potrajao do ranijih jutarnjih sati.

U našoj fotogaleriji doživite dio atmosfere sa sinoćnjeg Grašinog nastupa u primoštenskom klubu.

 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.