Datum objave: 05. Prosinac 2019

UDRUGA P.A.R.K.: Za svoj rođendan dovode u Šibenik "trap senzaciju" - Z ++

Diana Ferić
Diana Ferić

Jučerašnja objava prvih izvođača na Exitovom festivalu u Hrvatskoj – Sea Star u Umagu, uz Dubiozu Kolektiv, Vojka V i ostale, donijela je i ime Z++ uz naznaku „trap senzacija“. Upravo taj Osječanin, koji je prije dva mjeseca izbacio svoj album prvijenac 18++ na kojem kombinira glazbu Dina Dvornika i moderni hip hop zvuk, prije nastupa na velikoj bini Sea Stara dolazi u šibenski klub Azimut. Album koji je portal Muzika.hr ocijenio s najvećom ocjenom, pokupio je samo hvalospjeve kritike i publike, te je i prije nego je službeno izašao postao jako vruća roba u regiji.

Koncert u Azimutu održat će se 21. prosinca, a dio je proslave osmog rođendana šibenskog PARK-a, organizacije koja stoji iza gotovo desetogodišnjeg rada u realizaciji kulturno-glazbenih manifestacija u Šibeniku i županiji.

 

 

„Od početka našeg djelovanja jedna od glavnih vodilja nam je dovođenje svježih i aktualnih izvođača u Šibenik, koje publika nije do tada imala prilike čuti, te promoviranje kvalitetnog autorskog izražaja široke lepeze glazbenih žanrova. Z++ je upravo takvo ime, i mislimo da ga svaki Šibenčanin treba doživjeti i čuti uživo. Njegov pristup modernom hip hop zvuku, gdje u isto vrijeme sam radi produkciju, pjeva, repa i kompletno odrađuje cijeli posao glazbenog stvaralaštva, oduševljava nas od kad smo ga prvi put čuli“ poručuju organizatori iz PARK-a.

Djelovanje PARK organizacije u Šibeniku obilježilo je mnoštvo organiziranih događaja te je iznjedrilo četiri velika godišnja projekta: Kulturaljku, Regius, Membrain i Više RnR na Obali Mora. Kroz projekte PARK-a u Šibeniku je nastupilo preko 150 izvođača iz cijele Hrvatske, Europe i svijeta, a osim organizacije vlastitih događanja „parkaši“ redovito sudjeluju i u svim drugim akcijama koje su usmjerene prema napretku društva i poboljšanju života zajednice u cjelini. Koncert Z++ u klubu Azimut poklon je ovih vrijednih šibenskih dionika kulturnog života svojoj vjernoj publici, odnosno svim Šibenčanima i njihovim gostima.

Facebook Event - https://www.facebook.com/events/560358028128443/

Web PARK-a - https://www.udrugapark.com/

Iz kategorije: Glazba & Spektakli

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3