Datum objave: 09. Srpanj 2015

FOTO Župan Pauk primio i nagradio uspješne učenike i njihove mentore

Diana Ferić
Diana Ferić

Najbolje učenike srednjih škola iz Šibensko-kninske županije, te učenike Glazbene škole Ivana Lukačića i jedinog osmoškolca koji je bio uspješan na državnom natjecanju Krunoslava Ivanovića iz OŠ Petar Krešimir IV primio je danas u Gradskog vijećnici u Šibeniku šibensko - kninski župan Goran Pauk čestitavši im na osvojenim nagradama s državnih i regionalnih natjecanja tijekom protekle školske godine. Poklonio im je po tablet, DVD Županije i knjigu. „ Drago mi je što vidim da u našoj imamo prave đake. Čestitam roditeljima što imate tako pametnu i marljivu djecu, a vama dragi učenici želim uspješan nastavak školovanja, jer upravo kroz ovakva postignuća pokazujete sebe, svoje ambicije i ciljeve „, poručio im je župan Pauk. poručio je danas učenicima župan Pauk.

Šibenski gimnazijalci dobro su se plasirali na natjecanjima iz astronomije, povijesti i kemije. To su Ivan Branimir Ivić, Petar Vrvilo, Neno Živković i Domagoj Huljev

 

Učenica Turističke škole Franka Štrkalj bila je prva na državnom natjecanju iz predstavljanja turističkih destinacija;na državnom natjecanju pomorskih nautičara Ivan Rakić zauzeo je prvo mjesto, dok je tehničar Frane Vučenović pobijedio u crtanju u CAD programu.

 

Mihaela Bačelić, Monika Redžbečaj i Antonela Šćuric Stapić iz kninske srednje škole Lovre Montija osvojile su prvo mjesto na natjecanju mladih poduzetnika, dok je Jerko Jurica iz Knina zauzeo prvo mjesto na natjecanju iz elektrotehnike. Uspješni su bili i četvrtaši četvrtaš iz Tehničke škola Marko Kovač osvojio je prvo mjesto u strojarskim konstrukcijama, dok se Domagoj Šarić pozicionirao na prvo mjesto u poznavanju osnova elektrotehnike. Plinoinstalateri Mario Močić i Josip Jolić zajedno su zauzeli drugo mjesto na regionalnom natjecanju.
 

Iz kategorije: Vijesti